Kundalini

 

xxBoeken van Denish  Dutrieux

1. Kundalini, Goed omgaan met het innerlijk vuur, Ankh-Hermes, Deventer, 2004. Dit is een boekje met practische tips voor die mensen wiens Kundalini energie spontaan ontwaakt is(door seks, drugs, bevalling, enz.), maar die er niet de nodige voorbereidingen (yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie) voor hebben gedaan en last hebben van storende energetische verschijnselen.

x
2 Tantra Sadhana, Het seksueel-spirituele pad, Ankh-Hermes, Deventer, 2006.Door de overname van Ankh-Hermes door Ten Have ligt dit boek nu bij de Slegte. Dit boek is bedoeld voor die mensen die tegenwoordig allerlei Tantrische curssussen doen. Het bevat de essentie van traditionele tantrische leringen zowel wat de contemplatie van een Godin betreft als de seksuele praktijken als meditatie met twee verstilde lichamen.

x
3. Vrije Spiritualiteit, Een spirituele gids voor ongebonden spirituelen, Free Musketeers, Zoetermeer, 2010. Dit boek is bedoeld voor al die mensen die op hun eigen wijze bezig zijn met spiritualiteit en niet aan een of andere spirituele traditie, school of leraar verbonden zijn. Het boek gaat over de verschillende aspecten van spiritualiteit en kan voor hen een spirituele gids zijn. Kundalini (uitg. Ankh Hermes) en Vrije Spiritualiteit (uitg. Free Musketeers) zijn via de boekhandel te bestellen.
Tantra Sadhana (uitg. Ankh Hermes) is helaas niet meer regulier verkrijgbaar.