schoonheid delen

In deze tijd is er meer dan vroeger aandacht voor rouwverwerking na verlies van een dierbare of na geconfronteerd te zijn met eigen sterfelijkheid. Gelukkig maar! Kiezen op elkaar en doorgaan met je leven hoeft niet meer, Aandacht voor verlies en de tijd nemen om het te verwerken, en wat dit op kan leveren mag nu. Hierover gaat mijn boek: ‘Schoonheid mag je delen…’.

QJmBJmGnzJ05wCOt

Het tweede: ‘Timo en Felice en het vrijgeefrijk van Tumurito’, is een geïllustreerd kinderverhaal. Het vertelt hoe Timo en Felice samen met Tumurito het verlies van, en het verdriet om hun oma verwerken. Ze genieten ook terwijl ze er creatief en kunstzinnig mee bezig zijn, en verwonderen zich voortdurend. Voor kinderen is het immers zeker zo ingewikkeld om verlies een plekje te geven. Door het ‘vrij te geven’ i.p.v. los te laten krijgen ze er vrede mee. Vandaar dit verhaal voor hen. Het schreef zichzelf… Ook ik heb ervan genoten.
De link: https://www.voordekunst.nl/projecten/4761-er-is-nieuw-leven-na-dood geeft alle informatie mbt tot de campagne, inhoud van de boeken en (mogelijk) doneren

Kitty Hoedjes

omslag2