Femine Presence

The Art of Feminine Presence – door Wilka Zelders

De bewegingsmeditatie, gebaseerd op een combinatie van martiaal arts en tantric dance, bevat pure magie. Alle vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten die je in jezelf hebt ontwikkeld kun je nu verankeren in je eigen vrouwelijke essentie, waardoor je met meer gemak en plezier in het leven komt te staan, zowel priv√© als professioneel. Je zult zien dat de meer introverte vrouwen op natuurlijk wijze opengaan en de meer extraverte vrouwen beter bij zichzelf kunnen blijven.

De bewegingsmeditatie, gebaseerd op een combinatie van martial arts en tantric dance, bevat pure magie. Alle vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten die je in jezelf hebt ontwikkeld kun je nu verankeren in je eigen vrouwelijke essentie, waardoor je met meer gemak en plezier in het leven komt te staan, zowel priv√© als professioneel. Je zult zien dat de meer introverte vrouwen op natuurlijk wijze opengaan en de meer extraverte vrouwen beter bij zichzelf kunnen blijven.

Een vrouw die thuis is in zichzelf kan de wereld verlichten Voor wie: Voor jou, als je tussen de 18 en 88 bent en je tenminste enige mate van bewustzijn hebt over jezelf, over energie en over onze spirituele verbinding met de schepping. Ieder mens die thuis is in de eigen essentie, straalt zoveel energie uit dat hij of zij de wereld om zich heen kan verlichten. Voor een vrouw betekent dit: thuis zijn in de vrouwelijke essentie van haar fysieke lichaam. De meeste vrouwen hebben zichzelf echter aangeleerd om minder zichtbaar te zijn of alleen op een manier zoals ze denken dat anderen het graag zien.Veel vrouwen staan daardoor meer in een neutrale stand of in een onwerkelijke modelstand.Toch is niets aantrekkelijker voor zowel mannen als vrouwen als een vrouw die haar vrouwelijke durft te leven.Wat is The Art of Feminine Presence? The Art of Feminine Presence‚ bestaat uit een serie oefeningen en een diepgaande bewegingsmeditatie. Grondlegster Rachael Jayne Groover (www.theyinproject.com) zocht naar een universele manier van vrouw-zijn, herkenbaar voor alle vrouwen. Om deze essentie van het vrouwelijke te kunnen leven, ontwikkelde zij een serie oefeningen die gemakkelijk, plezierig en heel toegankelijk zijn. Deze oefeningen helen en voeden alle lagen van je bewustzijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Als je ernaar verlangt jouw vrouwelijke essentie levensruimte te geven, zowel prive als professioneel. Als je een steviger bodem in jezelf wilt voelen, waar je van kunt genieten en op terug kunt vallen onder alle omstandigheden. Als je je meer gegrond wilt voelen in je lichaam. Als je bereid bent jezelf helemaal te voelen en te delen. Door wie: Wilka Zelders, energetisch therapeut, kunstenaar en leraar in The Art of Feminine Presence. In mijn leven heb ik zowel mijn mannelijke als mijn vrouwelijke kwaliteiten kunnen ontwikkelen en integreren. Deze beide krachten te verankeren in mijn eigen vrouwelijke essentie was het volgende waarnaar ik verlangde. Deze reis naar huis ben ik een aantal jaren geleden aangevangen, waardoor ik bij de Art of Feminine Presence‚ belandde

Wat mij hierin keer op keer treft, is dat de oefeningen en meditatie mij moeiteloos thuis brengen, op een manier die helemaal past bij mijn vrouw zijn. Zacht, uitnodigend en in een vrouwelijk ritme. Voor mij blijkt dit zo wezenlijk te zijn dat ik niets liever wil dan dit geschenk met je delen. De cursus: De kracht van de cursus ligt voor een groot deel in het delen van onze vrouwelijke essentie. Elkaar daarin zien en ontmoeten is enorm helend en voedend. Daarom zoek ik vrouwen die deze reis samen willen maken.

De  Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact met mij op: 023-5517055 of info@shadeshifter.nl

http://shadeshifter.nl/